Quinten Bertens

© Quinten Bertens

Waar sta ik voor?
Ik sta voor een samenleving waar we naar elkaar omkijken en op elkaar kunnen bouwen. Met het individu voorop en ieders belang afwegend iedere dag een stapje beter. Alleen dan is het geheel groter dan de som der delen!

Het is goed toeven in Etten-Leur maar het kan altijd beter! Ik ga voor een toekomstbestendig Etten-Leur waar jong en oud zich kan ontplooien. Hiervoor moeten wegen op orde zijn, kunnen we niet zonder goede voorzieningen en moet iedereen geschikte woonruimte en een baan kunnen vinden. De lokale overheid heeft een grote invloed op deze basis van ons bestaan en onze directe leefomgeving. Zij is een aanspreekpunt voor alle inwoners.

Met die gedachte in het achterhoofd word ik graag namens jou lid van de gemeenteraad. #SamenAanDeSlag om ons Etten-Leur nog mooier en beter te maken!

Wie ben ik?
Mijn naam is Quinten Bertens, 36 jaar oud, geboren en getogen in Breda en sinds 2018 woonachtig in Etten-Leur. Ik woon samen met mijn vrouw en zoontje met veel plezier in de wijk Schoenmakershoek.

Politiek en maatschappelijke vraagstukken boeien mij sinds de puberteit. Ik was eerder voorzitter van de JOVD Baronie van Breda (jongerenorganisatie van de VVD), afdelingsbestuurder, medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement. Mijn professionele roots liggen in de autotechniek. Na een carrièreswitch ben ik nu werkzaam als vrachtwagenchauffeur. In mijn vrije tijd ben ik graag met de motor op pad en ben ik hobbyfotograaf.

Contact
E-mail: 
Quinten.bertens@gemeenteraadetten-leur.nl