Frank Vrolijk

© Gemeente Etten-Leur

Mijn naam is Frank Vrolijk geboren in Breda in 1953 en al sinds 1975 woonachting in Etten-Leur.

Ik ben getrouwd met Marian en samen hebben we 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Ik woon nu al 2 keer langer in Etten-Leur dan in Breda. Daardoor en door mijn betrokkenheid bij een groot aantal verenigingen en maatschappelijke organisaties in Etten-Leur, voel ik mij hier 100% thuis. Voor mijn werk heb ik de hele wereld over getrokken, waarbij Etten-Leur altijd mijn thuisbasis is gebleven. Na 20 jaar in diverse functies in loondienst te hebben gewerkt, tot aan de eindverantwoordelijke positie, ging het ondernemersbloed toch te veel kriebelen. Dus met trots mag ik zeggen dat ik inmiddels al weer 20 jaar mijn eigen onderneming heb. Daarnaast roep ik ook nog wat als adviseur van organisaties en ondernemingen. En natuurlijk niet te vergeten: inmiddels al weer 8 jaar een van de vertegenwoordigers van de inwoners van Etten-Leur in de gemeenteraad.  

Mijn hobby’s zijn lopen, muziek en lezen. Ik heb tot mijn vijftigste gevoetbald bij zowel Unitas als Internos. Op dit moment sla ik af en toe tegen een golfbal, als ik die kan raken.  

Muziek is wel de grootste hobby. Ik heb in een aantal bands mogen spelen. De laatste band waarin ik ruim 25 jaar heb gespeeld was RevivEL uit Etten-Leur.   

Een andere grote passie voor mij zijn de Leurse Havenfeesten, waar ik 17 jaar voorzitter heb mogen zijn. Bij mijn afscheid als voorzitter, afgelopen jaar heb ik een lied opgenomen dat hopelijk de evergreen wordt van de Havenfeesten.   

Ik ben postdoctoraal opgeleid. Twaalf jaar geleden mocht ik een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ik ga er trots op dat ik het stempel “verbinder” heb gekregen. Ik vind verbinden namelijk erg belangrijk.   

Ik heb nog volop ambities en vind het een eer dat ik de lijst van de VVD mag aanvoeren bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de kanjers op onze lijst ga ik de verkiezingsstrijd in, vol ambitie om er voor onze kiezers te zijn. Ook met u wil ik verbonden zijn.   

Frankvrolijk@vvd-etten-leur.nl / ‭06 53 34 26 71‬