Frank Vrolijk

Mijn naam is Frank Vrolijk geboren in Breda in 1953 en al sinds 1975 woonachting in Etten-Leur. 

Ik woon inmiddels al 2 keer langer in Etten-Leur dan in Breda. Daardoor en door mijn betrokkenheid bij een groot aantal verenigingen en maatschappelijke organisaties in Etten-Leur, voel ik mij hier 100% thuis. Voor mijn werk heb ik de hele wereld over getrokken, waarbij Etten-Leur altijd mijn thuisbasis is gebleven. Ik ben nog altijd ondernemer, waarbij ik ook optreed als adviseur van organisaties en ondernemingen. Ik mocht 10 jaar lang de inwoners van Etten-Leur in de gemeenteraad vertegenwoordigen en ben daarna bijna 3 jaar wethouder geweest, met het sociaal domein, economische zaken en een stukje cultuur in mijn portefeuille. 

Muziek is mijn grote hobby. Ik heb in een aantal bands mogen spelen. De laatste band waarin ik ruim 25 jaar heb gespeeld was RevivEL uit Etten-Leur.  En momenteel zing ik in een koor dat vooral optreedt voor bejaarden en mensen die maatschappelijke ondersteuning nodig hebben.

Ik ben postdoctoraal opgeleid. In 2006 mocht ik een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ik ga er trots op dat ik het stempel “verbinder” heb gekregen. Ik vind verbinden namelijk erg belangrijk.   

Ik heb nog volop ambities en vind het een eer dat ik een plaats in het bestuur van VVD Marklanden mag bekleden.  Op deze manier kan ik iets betekenen voor onze inwoners en u als onze kiezer. Ook met u wil ik verbonden zijn. 

Frank Vrolijk, tel 06 53 34 26 71