Edgar de Jager

Burgerlid

Als burgerlid heeft Edgar de volgende onderwerp waar hij zich voor inzet:

Het blok Bestuur en dienstverlening: Financiën

Het blok Wonen: Grondbedrijf, Vastgoed

Het blok Leven: Onderwijs, voorschoolse voorzieningen

Bekijk mijn video klik hier

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Edgar de Jager, ik ben geboren in 1973 te Dordrecht en woon sinds 2002 in Etten-Leur samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Private Banker / financieel planner. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin maar ik ga ook graag golfen of naar het sportcentrum. Daarnaast vind ik het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen. Zo ben ik samen met mijn vrouw sinds 2009 actief voor NSGK (Nederlandse stichting voor het gehandicapte kind) als wijkorganisator en collectant. NSGK zet zich al sinds 1950 in voor kinderen met een beperking. Daarnaast collecteer ik ook nog voor het KWF Kankerfonds. Ook ben ik leider bij Unitas 's 30. Tot slot ben ik samen met mijn vrouw vrijwilliger bij de H.Maria parochie.  

In mei 2014 ben ik officieel benoemd als burgerlid voor de VVD. Interesse in de politiek en in de VVD in het bijzonder heb ik altijd al gehad. In 2013 vond ik het tijd om daar ook eens daadwerkelijk wat mee te gaan doen. Als burgerlid focus ik mij op een aantal onderdelen:

  • Blok bestuur en dienstverlening: financiën
  • Blok wonen: vastgoed en grondbedrijf
  • Blok leven: onderwijs en voorschoolse voorzieningen

Als u eens met mij van gedachten wilt wisselen over één van deze onderwerpen dan ga ik graag het gesprek met u aan. Voor andere onderwerpen ben ik uiteraard ook bereikbaar.