Patricia van Baal-Pauwels

© Gemeente Etten-Leur

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Vanaf  6 november 2017 zet ik mij actief in voor VVD Etten-Leur als burgerlid.

Mijn naam is Patricia van Baal- Pauwels, in 1960 geboren te Breda en alweer zo'n kleine 30 jaar samen met ons gezin woonachtig in Etten-Leur. Ik ben werkzaam in de gehandicapten zorg als medisch assistent. Tevens ondersteun ik mijn collega's als vakbondsconsulent als zij hulp nodig hebben op arbeidsvoorwaardelijk gebied en vastlopen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op de werkvloer. 
Naast mijn werkzaamheden draag ik met veel plezier een steentje bij als vrijwilliger voor de Hersenstichting Nederland. Hierin vervul  ik de rol als organisator en collectant. Verder Coach ik jongeren die tussen wal en schip vallen.


De reden dat ik mij actief in wil zetten in de politiek is dat de tijd er rijp voor is, ik ben klaar met het aan de zijlijn staan. Ik wil graag dat mensen die nu aan de kant staan, uitzicht krijgen op een zelfstandig leven. Of het nu gaat om mensen met een beperking  of om mensen die om een andere reden afhankelijk zijn geworden van een uitkering. Mensen die  een steuntje in de rug nodig om de regie op  onafhankelijkheid weer te herwinnen. 
Graag wil ik hierin een verbindende rol spelen. Probeer oplossingen te vinden door samen te werken en overeenkomsten te zoeken.

Als burgerlid wil ik mij daarnaast inzetten voor:
- WMO 
- Cultuur 
- Veiligheid
En onze toekomst de jeugd 


In mijn vrije tijd doe ik van alles, zoals theater bezoeken, koken en reizen.

Hartelijke groet, Patricia van Baal