Anita Meeuwsen

© Gemeente Etten-Leur

Hallo, leuk dat u nieuwsgierig bent naar mij als persoon. 

Ik ben Anita Meeuwsen, geboren in 1973 en trotse moeder van 3 prachtige dochters. Samen met mijn partner Marco vormen wij een warm gezin waarin aandacht en liefde centraal staan.

Eén van de dingen die ik belangrijk vind is zelfredzaamheid. Het staat voor mij aan de basis van gelukkig zijn. De keuze om niet afhankelijk te zijn heeft, zoals iedere keuze, natuurlijk consequenties. Echter financiële onafhankelijkheid zorgt ervoor dat ik vrij ben om mijn eigen gekozen weg te bewandelen. Deze vrijheid is onbetaalbaar.

Jarenlang ben ik leidinggevende geweest bij een groot supermarktbedrijf. Ik heb in verschillende filialen gestaan, variërend van 80 tot 120 personeelsleden. In die tijd is mijn passie voor persoonlijke groei ontstaan. Mensen doen namelijk geen zaken met een bedrijf. Mensen doen zaken met mènsen. Wanneer je in staat bent jezelf steeds opnieuw uit te vinden, dan ontstaat er beweging. Het was mooi om mensen te zien groeien en ze zelfbewust in het leven te zien gaan staan.

Inmiddels werk ik al enige jaren voor mezelf en ben ik dankbaar dat ik iedere dag mag doen wat ik leuk vind om te doen. Dagelijks begeleid ik ondernemers, managers en leidinggevenden en ben ik tevens mentor voor vrouwen naar de top. We pakken interne blokkades beet en doorbreken patronen die niet werken. Vervolgens nemen we een nieuwe manier van denken en handelen aan. Alles voor resultaat. Waarom? Van resultaat wordt een mens blij.

Zo zie ik dat ook in de politiek. Uiteindelijk draait het allemaal om resultaat. Praten, overleggen en discussievoeren hoort erbij en is nodig om goede beslissingen te kunnen nemen. Bereid zijn om de nodige acties te doen is voor mij een logisch gevolg. Ik ben blij en bijzonder vereerd dat ik op nummer 2 mag staan van de kieslijst. Het is een mooie plek om vandaaruit u te mogen vertegenwoordigen in Etten-Leur.

Mijn mening is er maar één uit duizenden. Daarom sta ik altijd open voor een goed gesprek. Heeft u een onderwerp die valt onder het Sociaal Domein en wilt u daar graag met mij over in gesprek, bel me dan en ik maak graag tijd voor u vrij. Samen maken wij de wereld, uw wereld, een stukje beter. Verbinden maakt sterk.

Anita Meeuwsen / tel. 06-14926464