Gerdi Snippe

Waarom is iemand in hemelsnaam lijstduwer...vroeg ik me vaak af. Inmiddels weet ik het antwoord.
Als eerste natuurlijk omdat ik de liberale beginselen aanhang en na bijna 4 jaar de gemeente politiek ben gaan waarderen. Helaas kon ik door drukke werkzaamheden het niet voortzetten.
Als tweede ben ik lijstduwer geworden om de mensen die nu op de lijst staan. Want ook in de politiek draait het om gewone mensen. Ik noem ze, zoals ik ze zie en ken.
Franklin James Vrolijk lijsttrekker, veel politieke ervaring, goed in t debat, moeilijk voor 1 gat te vangen maar met hart van goud. Martin van der Bijl, harde en plichtsgetrouwe werker, liberaal in hart en nieren, afspraak = afspraak en eerlijke vriend. Edgar de Jager met zijn onnavolgbare humor, scherp inzicht en rust. En de nieuwe mensen, Anita Meeuwsen, nieuwsgierig en leergierig, open mind, zelfredzaam, Leonard Jonkers ondernemer, recht voor zijn raap en eerlijke mening, Frans Martens houdt van structuur, focus, niet snel van de wijs te brengen en last but zeker niet least Patricia van Baal-Pauwels oprechte interesse in de medemens, recht door zee, gouden kracht.

Dit is ons VVD team. Ik ben er trots op.
#verbindenmaaktsterk
Gerdi Evers nr 17 VVD kieslijst 3