Toon Verdaasdonk

Toon Verdaasdonk is de naam. Geboren en getogen in Rijsbergen. De liefde heeft me 42 jaar geleden naar Sprundel doen verhuizen. Hier woon ik met veel plezier. Getrouwd met Joke de Jong. Samen hebben we twee kinderen en twee kleinkinderen. Ondanks mijn jeugdige leeftijd van 65 jaar al wel opa genoemd.

Ik heb carrière gemaakt in de detailhandel. Ik heb zowat alle stappen doorlopen in de consumenten elektronica. Meer dan 40 jaar actief in deze branche. Hiervan zijn er 7 jaar doorgebracht in België als eindverantwoordelijke van een bedrijf met filialen in keukenverkoop en consumenten elektronica.

Inmiddels weer 18 jaar terug op de Nederlandse markt en nu als regiomanager van 16 locaties in Brabant, Limburg en Gelderland.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan een paar hobby’s. Ik verplaats met graag op mijn Yamaha fjr 1300. Doe veel aan wandelen en ben twee maal per week actief bij Dynamico sport in Rucphen.

Politiek heeft altijd mijn interesse gehad. Het excuus van geen tijd heeft me altijd aan de zijlijn gehouden. Ergens in 2013 zijn de eerste stappen gezet en hierna is het vrij vlot gegaan binnen de VVD Rucphen. De eerste stap was bestuurslid. Hierna de stap naar vervangend burgercommissielid. Dit werd al snel structureel lid van de commissie MA en dat doe ik tot heden nog steeds met veel plezier. Als voorbereiding heb ik zowat alle trainingen doorlopen die de VVD beschikbaar stelde. Hier heb ik een aantal actieve leden mogen ontmoeten uit het netwerk marklanden. Bestuurlijk heb ik ervaring mogen opdoen bij verschillende verenigingen en momenteel ben ik voorzitter van de ondernemers vereniging Woonboulevard Breda. Op de laatste VVD alv ben ik tot penningmeester benoemd en ga ook deze rol met veel plezier aanpakken.

Met vriendelijke groet,

 

Toon Verdaasdonk

06-43070746

tverdaas@xs4all.nl