Daan van Ruitenbeek

© Quinten Bertens

Waar sta ik voor?
Een Etten-Leur waar iedereen (elke generatie) fijn kan wonen of verblijven. Ik streef naar een gemeenschap waar bestuur, politiek en inwoner gelijkwaardig met elkaar omgaan. Respect voor elkaars positie maar met gelijke rechten; samenwerken is vanzelfsprekend.

Wie ben ik?
Mijn naam is Daan van Ruitenbeek, ik ben in 1988 geboren in de regio Nijmegen en woon sinds 2020 in het centrum van Etten-Leur samen met mijn vrouw en onze zoon. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, ga ik sporten of uit (eten) met vrienden of familie.

Ik werk al jaren voor de overheid en daarnaast heb ik altijd gestudeerd. Op dit moment zit in de laatste fase van een master in Bestuurskunde aan de Nederlandse School voor Openbaar bestuur. Omdat ik de relatie tussen overheid en inwoner belangrijk vind ben ik ook lid van de klachtencommissie van twee gemeenten.

De laatste jaren is mijn interesse voor de politiek toegenomen en nu wij hier wonen wil ik graag actief zijn voor de gemeenschap. Mijn streven is de afstand tussen politiek en inwoner zo klein mogelijk te maken. Niet oeverloos vergaderen maar constructief werken aan verandering; #SamenAanDeSlag

Mocht je iets willen delen, laat het mij vooral weten.

Contact
E-mail:
 Daan.vanRuitenbeek@gemeenteraadetten-leur.nl