Huiskamerbijeenkomst - VVD gaat in gesprek

Gehandicapten kunnen veel meer dan wij over het algemeen denken. Gehandicapten willen ook veel meer doen dan waartoe zij momenteel de gelegenheid krijgen.


VVD Etten-Leur gaat graag met u in gesprek over actuele en lopende onderwerpen. Wij wisselen met u van gedachten over een diversiteit aan onderwerpen en delen ook graag onze visie met u. Dit doen we in de ontspannen en besloten sfeer van de huiskamer van fractielid Frank Vrolijk.

Tijdens deze inmiddels 5e Huiskamerbijeenkomst gaan wij het hebben over: “TOEGANG VOOR GEHANDICAPTEN”
  • Toegang voor gehandicapten in winkels
  • Toegang voor gehandicapten in openbare ruimtes
  • Toegang voor gehandicapten bij sportverenigingen
  • Toegang voor gehandicapten in overheidsgebouwen
  • Toegang voor gehandicapten tot de arbeidsmarkt
Gehandicapten kunnen veel meer dan wij over het algemeen denken. Gehandicapten willen ook veel meer doen dan waartoe zij momenteel de gelegenheid krijgen. Deze avond zal Conny Pennings, die visueel gehandicapt is, ons meenemen in de zaken die zij zoal tegenkomt bij haar zoektocht naar arbeid, toegang tot winkels, theaters etc. Zij wordt hierbij ondersteund door Stefan Jonk, Arbeidsdeskundige van Koninklijke Visio, Expertisecentrum voor blinde- en slechtziende mensen.

Tevens mogen wij ons VVD 2e kamerlid, Sophie Hermans, verwelkomen. Mevrouw Hermans is woordvoerder langdurige zorg en zal zeker met ons de opvattingen van de landelijke VVD m.b.t. dit onderwerp kunnen delen.

Afbeeldingsresultaat voor sophie hermans vvd

LOCATIE: MOLENWIEK 16, ETTEN-LEUR – DATUM: 12 SEPTEMBER 2017 - INLOOP VANAF 20:00 UUR