Openbare huiskamerbijeenkomst 9 januari 2018

Op dinsdag 9 januari trapt de VVD Etten-Leur de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. Dit gebeurt met een openbare bijeenkomst over infrastructuur en mobiliteit met gedeputeerde Christophe van der Maat van de provincie Noord-Brabant als hoofdgast. De VVD Etten-Leur maakt dan ook haar slogan voor de campagne bekend. Het verkiezingsprogramma was al eerder bekend. Een belangrijk punt hierin is het aanleggen van een verbindingsweg vanuit de wijk Schoenmakershoek naar het Trivium inclusief een spoortunnel. Op deze manier worden andere wegen ontlast van dagelijks woon-werkverkeer. Maar ook de veiligheid en bereikbaarheid rondom scholen zoals de KSE, het Munnikenheidecollege en d’n Overkant zijn belangrijk. De VVD gaat hier graag met de inwoners van Etten-Leur over in gesprek.

Met de gedeputeerde wordt gesproken over infrastructuur en mobiliteit in Etten-Leur, de regio en de provincie. Aan de orde komen onder andere knooppunt Hooipolder en meer algemeen de provinciale plannen rondom infrastructuur en mobiliteit.

De bijeenkomst vindt plaats bij De Eetfabriek, onderdeel van ELCampus aan de Mon Plaisir 89 in Etten-Leur. De inloop is vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan bij Martin van der Bijl, raadslid voor de VVD op emailadres martinvanderbijl@gmail.com