Maak kennis met Edgar de Jager

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Edgar de Jager, ik ben in 1973 geboren te Dordrecht en woon sinds 2002 tegen de rand van Schoenmakershoek samen met mijn vrouw Madeleine Otten en onze 3 schoolgaande (kbs de Pontus) kinderen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als financieel adviseur in de regio Zuid-Nederland. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin maar ik ga ook graag golfen of naar het sportcentrum. Daarnaast vind ik het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen. Ik ben o.a. actief voor NSGK voor het gehandicapte kind, de H. Mariaparochie, KWF Kankerbestrijding & Unitas '30. 

De VVD streeft naar een kleine, slagvaardige overheid die garant staat voor een veilige en eerlijke samenleving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren. In deze kernwaarden kan ik mij helemaal vinden. Dit is niet alleen een landelijke ambitie maar ook de lijn die wij lokaal graag doortrekken. Daar maak ik mij graag hard voor. Inmiddels ben ik alweer vier jaar actief als burgerlid in de gemeenteraad voor VVD Etten-Leur. In die hoedanigheid heb ik over menig onderwerp mee mogen denken en praten. Leuk om vanaf het begin van een onderwerp geinformeerd te worden en mee te mogen denken over de impact voor ons als bewoners.

Graag laat ik mij inspireren door wat ik zelf mee maak maar vooral ook door wat ik van anderen om mij heen hoor. Want lokaal ben je allemaal. Om dit vervolgens te kunnen vertalen naar de gemeenteraad geeft mij veel voldoening. Hiervoor is goed luisteren en samenwerken zowel binnen de VVD Etten-Leur als daarbuiten van groot belang. Competenties die ik van nature bezit maar ook in mijn dagelijks leven als financieel adviseur van belang zijn.

Ik hoop dat u zich kunt vinden in onze visie en dat u VVD Etten-Leur en mij het vertrouwen geeft de komende vier jaar voor uw belangen op te komen. 

 Stem VVD Etten-Leur (lijst 3), Stem Edgar de Jager (nummer 4)

 Edgar de Jager, edgardejager@vvd-etten-leur.nl tel 0640830488