Event VVD Etten-Leur gaat live

Eerste online event groot succes!

© Edgar de Jager

Gisterenavond organiseerden wij ons eerste livestream event vanuit Het Turfschip. Met onderwerpen als ‘ondernemen in en na Corona’ en ‘mobiliteit in Etten-Leur’. 

Met Etten-Leurse ondernemers Morris Fikke (Vincents Bar & Bistro, Het Witte Paard en De Hoge Neer), Marcel van der Logt (Office Palace & Van der Logt Group), Lianne Verberk (Indulce cuts & colours) en Johan Vincenten (Thetford). Met Erik de Leeuw over de verkeerssituatie in Lichttorenhoofd. 

Interactief want er werden vragen gesteld via Facebook en die werden meteen opgepakt door Frans Martens & Laura Korfmaker. 

Verder aan tafel voor al onze vragen onze wethouder Frank Vrolijk & onze gedeputeerde Christophe van der Maat. Gepresenteerd door Patricia Van Baal en Edgar de Jager. 

Het was een bijzondere avond waar wij als fractie weer voldoen input hebben gekregen om de komende tijd mee aan de slag te gaan. 

Wil je ook eens met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Op onze site vind je al onze contactgegevens. 

Onze livestream is natuurlijk terug te kijken. Ga hiervoor naar onze FB pagina VVD Etten-Leur en je vindt het evenement bovenaan gepind.

Dank aan al onze gasten en dank aan Het Turfschip & H-intmedia